Elena over het verlies van haar zoontje: “Je wereld stort in”

| Dit artikel past in een opdracht voor studenten uit het tweede jaar met als onderwerp cmp - researcher.

Babyvoetjes (Foto: Pixabay)

 

Elena Tarassova heeft vorig jaar haar zoontje, Robert, verloren aan een hypoplastische linkerhartafwijking. Hij was amper vier maanden oud. Wanneer zo’n afwijking zich voordoet bij baby’s, moeten ze drie operaties ondergaan om een kans te hebben op een normaal leven. De tweede operatie werd Robert jammer genoeg fataal. Beluister hier het verhaal van Elena.

De auteur

Alexe Kinsabil

Profiel E-mail

Ik ben een studente journalistiek aan de Arteveldehogeschool in Gent. Mijn interesses gaan allerlei kanten uit. Ik hou van sociale media maar kan me ook verdiepen in de wereld van boeken. Een andere passie van mij is reizen. De wereld zit vol mooie plaatsen waarvan ik er nog veel met mijn eigen ogen wil zien. Verder heb ik een groot hart voor mijn vriendinnen maar bovenal voor mijn gezin. Zeker voor mijn pasgeboren zusje.