In de Ijskelderstraat in Gent voelt Josse zich af en toe onrustig, maar niet onveilig

| Dit artikel past in een opdracht voor studenten uit het eerste jaar met als onderwerp cmp - in dialoog.

Foto: Emilia Eeckhout

 

“Naar mijn straat kijken, is net zoals naar een tunnel kijken”, vertelt Josse Keppens, die al 6 jaar in de Ijskelderstraat woont. In Josse zijn straat leeft er een multiculturele mix van mensen, waardoor het er afgelopen jaren niet altijd even rustig is geweest. Toch woont hij er graag. Beluister zijn verhaal.

De auteur

Emilia Eeckhout

Profiel E-mail

Mijn naam is Emilia Eeckhout. Ik ben 20 jaar en zit in mijn 1ste jaar journalistiek. Ik ben graag bezig met sociale media en ben erg sociaal. Ik ben super leergierig en kom graag nieuwe dingen te weten. Welkom op mijn pagina!