Je werk mee naar huis

Je job en je leven thuis, dicht bijeen en toch heel apart. Sommige mensen combineren hun passie met hun baan. Ze doen wat ze graag doen en zijn er goed in. Het plaatje klopt volledig. Anderen houden werk en privé net iets meer gescheiden. Zo kan je ervan schrikken wie er onder dat uniform schuilt.
Ze leven heus geen dubbel leven. Neem je werk eens mee naar huis. (Klik hieronder, en ontdek …)

Je werk mee naar huis

De auteur

Robbe Jansens

Profiel Facebook Twitter Google+ E-mail

Ik ben Robbe Jansens, student journalistiek. Ik hou van film en theater. Ik sta ook leiding in de Scouts en hou studentencafé "het zolderke" open in Sint-Brixius. Zoals iedereen praat ik graag over dingen waar ik eigenlijk niets vanaf weet. Soms filosofeer ik al eens over het leven. Ik ben geen al te serieuze kerel want het leven is al serieus genoeg, het is best dat we het wat vrolijker maken :^)