Level Up: Digitaal Leren

| Dit artikel past in een opdracht voor studenten uit het derde jaar met als onderwerp bachelorproef.

We leven in een digitaal tijdperk. De wereld rondom ons wordt geüpdatet, maar het onderwijs stelt dit uit. Stapsgewijs maakten we kennis met smartboards en online platforms zoals Smartschool en Bingel. Hoewel dit voor sommigen al een digitale brug te ver is, willen anderen nog meer investeren in gevarieerde digitale leermethodes. Niet enkel op school, maar ook thuis. Moeten handboeken en klassieke schoolborden ruimte maken voor digitale tools zoals educational games, VR en artificiële intelligentie? Evolueren we uiteindelijk naar een tijd van digitaal leren?

https://readymag.com/1426576

De auteur

Robbe Jansens

Facebook Twitter Google+

Ik ben Robbe Jansens, student journalistiek. Ik hou van film en theater. Ik sta ook leiding in de Scouts en hou studentencafé "het zolderke" open in Sint-Brixius. Zoals iedereen praat ik graag over dingen waar ik eigenlijk niets vanaf weet. Soms filosofeer ik al eens over het leven. Ik ben geen al te serieuze kerel want het leven is al serieus genoeg, het is best dat we het wat vrolijker maken :^)

De auteur

Eva Vanderstricht

Facebook Twitter

Studeert journalistiek, leeft van muziek, film en woord, denkt teveel en kijkt graag om zich heen.