Meijnen en Van Hout

Arno Meijnen en ik hebben samen een blog opgestart. In die blog geven wij opiniestukken over sport en politiek. Ik houd mij vooral bezig met de sport en Arno houdt zich bezig met de politiek. Met sport bedoel ik vooral voetbal omdat ik bijna alleen maar voetbal kijk en ik weet er ook veel van af. Ik probeer wel opiniestukken te maken over andere sporten maar het is dan moeilijk om aan 400 woorden te komen.

Ik heb zes opiniestukken geschreven en vijf van de zes stukken gaan over het Belgisch voetbal. Ik heb veel over het Belgisch voetbal kunnen schrijven omdat play-off 1 bezig is en er veel commotie is over de VAR. Dus ik heb drie stukken over play-off 1 geschreven. Er is ook een stuk over de VAR en over dat Lierse officieel failliet is. Ik heb één opiniestuk geschreven over de twee Europese finales. Ik geef een vooruitblik op de twee Europese finales die er aan gaan komen.

In het begin van het jaar wou ik een blog maken over minder gewaardeerde en speciale beroepen. De eerste twee maanden heb ik er helemaal niks voor gedaan. Na die twee maanden begonnen de opdrachten van CMP zich op te stapelen en had ik helemaal geen oog meer voor Selflab. Begin maart had ik nog altijd niks. Ik was toevallig met Arno over Selflab aan het praten en hij had ook nog maar weinig geschreven in zijn blog. Op dat moment hebben we onze eigen individuele projecten aan de kant geschoven en zijn we begonnen met Meijnen en Van Hout.

Dit is de eerste keer dat ik opiniestukken voor een blog schrijf. Ik heb nog maar weinig ervaring in stukken schrijven. Het enige wat mij hielp waren de CMP rollen. Ik vind het vooral fijn dat ik kan schrijven over voetbal. Voetbal is één van de weinige dingen die mij echt interesseren en ik ben er ook elke dag mee bezig. Omdat ik er elke dag mee bezig ben is het niet zo moeilijk om daar ook opiniestukken over te schrijven. Een inspiratiebron die ik vooral gebruik is Extra Time. Extra Time is een programma waarbij vier analisten hun meningen geven over het voetbalweekend en ik vind dat altijd enorm interessant. Filip Joos is mijn grootste idool, hij is één van de besten voetbalanalisten van België.

Ik hoop dat Arno en ik deze blog volgend jaar kunnen verder zetten en het misschien nog groter maken

 

https://meijnenenvanhout.wordpress.com/

 

De auteur

Levi Van Hout

Profiel E-mail

Hallo, ik ben Levi Van Hout en ik ben 18 jaar. Ik ben afkomstig van Bree en ik studeer Journalistiek aan de Arteveldehogeschool in Gent.