Uitbaatster Inge Dolvelde getuigt: “Onze producten moeten sowieso betaalbaar blijven voor onze klanten”

| Dit artikel past in een opdracht voor studenten uit het eerste jaar met als onderwerp cmp - beeldenverteller.

Inge dolvelde in haar zaak (foto: emilia eeckhout)

 

De inflatie in ons land is behoorlijk hardnekkig. De prijzen van goederen en diensten blijven met andere woorden stijgen. Hoewel er nog geen sprake is van een inflatiepiek zoals in 2022, gaat het sinds nieuwjaar opnieuw in stijgende lijn. Dat blijkt uit cijfers van het statistiekbureau Statbel. In de slagerij en broodjeszaak Decattelle in Oudenaarde merken ze dat de klanten veel bewuster omgaan met hun aankopen.

De auteur

Emilia Eeckhout

Profiel E-mail

Mijn naam is Emilia Eeckhout. Ik ben 20 jaar en zit in mijn 1ste jaar journalistiek. Ik ben graag bezig met sociale media en ben erg sociaal. Ik ben super leergierig en kom graag nieuwe dingen te weten. Welkom op mijn pagina!