“Door het reizen heb ik geleerd dat alles wel goed komt”, vertelt Janne

| Dit artikel past in een opdracht voor studenten uit het tweede jaar met als onderwerp cmp - beeldenverteller.

Janne Nijs voor haar busje waar ze in reist en woont (foto: Tess De Hert)

 

Een paar jaar terug worstelde Janne Nijs met een depressie. Ze voelde zich niet op haar plek in de maatschappij, dus besloot ze alles achter te laten en in haar eentje de wereld te verkennen. Ze reisde bijna heel Europa door. Nu woont ze terug in België.

Auteurs: Tess De Hert en Kika Van der haegen

De auteur

Tess De Hert

Profiel E-mail

Elke dag probeer ik iets positiefs bij te brengen aan de wereld. Dit doe ik bijvoorbeeld door iemand een complimentje te geven of yogales te geven maar ook door mijn journalistiek werk. Het liefst van al maak ik maatschappij-kritische stukken om zo mijn steentje bij te dragen aan een mooiere wereld.