Een hart voor circus

Isabel Van Maele geeft al sinds 1993 les aan de circusschool 'Cirkus in Beweging'. - Credits: Laurens De Jaegher

 

Circusscholen worden steeds populairder en zien hun aantal inschrijvingen de hoogte ingaan. In tien jaar tijd zijn de inschrijvingen verdubbeld. Dat blijkt uit cijfers van het Vlaams Circuscentrum.Maar naast de klassieke scholen, bestaat er ook sociaal circus, bijvoorbeeld voor mensen met een beperking. Isabel Van Maele geeft al sinds 1993 les aan de school ‘Cirkus in Beweging’ in Leuven. En dat doet ze onder andere aan volwassenen met een beperking. Een portret van een vrouw met een hart voor circus.

De auteur

Laurens De Jaegher

Profiel Facebook Twitter E-mail

Hallo, ik ben Laurens De Jaegher. Ik zit momenteel in het tweede jaar journalistiek. Ik ben een echte film, televisie en theaterfanaat. Ik heb dan ook een blog over film, theater en televisie: 'Art of acting'. Ik hou ook van podcasts. Maandelijks verschijnt er een aflevering van 'Cinematische Cinefielen': een filmpodcast die ik zelf produceer.