Pedrolino, daar waar poppen spreken

Poppentheater Pedrolino viert dit jaar zijn 25ste verjaardag - Credits: Laurens De Jaegher

 

Poppentheater Pedrolino in Gent viert dit jaar zijn 25ste verjaardag. Oprichter Dieter Vanoutrive is er al bij van de eerste minuut: ‘Mensen die hier beginnen, schrikken vaak van het feit dat het moeilijker is dan het op het eerste zicht lijkt. Poppentheater is zoals autorijden: je moet alles tegelijkertijd doen’. Een audioreportage over diepe vriendschappen, warme reacties en gesprongen lampen.

De auteur

Laurens De Jaegher

Profiel Facebook Twitter E-mail

Hallo, ik ben Laurens De Jaegher. Ik zit momenteel in het tweede jaar journalistiek. Ik ben een echte film, televisie en theaterfanaat. Ik heb dan ook een blog over film, theater en televisie: 'Art of acting'. Ik hou ook van podcasts. Maandelijks verschijnt er een aflevering van 'Cinematische Cinefielen': een filmpodcast die ik zelf produceer.