Jonge kiezers bekennen kleur

| Dit artikel past in een opdracht voor studenten uit het derde jaar met als onderwerp bachelorproef.

Credits: Jonas Duyvejonck

 

26 mei 2019. De dag waarop je als Vlaming, Belg en Europeaan naar het stemhokje trok. Voor sommigen was het meteen ook de eerste keer dat ze hun stem voor die verschillende niveaus uitbrachten. Een deel van die zogenaamde first voters zitten nog op de middelbare schoolbanken. Heeft het onderwijs hen hier voldoende op voorbereid?

https://readymag.com/1407552

De auteur

Jonas Duyvejonck

De auteur

Janne Wittoeck

Twitter

De auteur

Lotte Roobrouck

Profiel Facebook Twitter E-mail

Ik ben een studente journalistiek. Nieuwsgierig en geïnteresseerd zijn mijn hoofdkenmerken. Ik wil van alles wat weten en probeer dat dan ook te doen. Ik ben sociaal en ben dus niet bang om mensen aan te spreken. Ik zit in de jeugdbeweging en geef daar leiding. Ik durf de leiding dus wel eens te pakken. Tot slot, ik lach en praat graag, dit kan bevestigd worden door zowat iedereen!