Music Blog Of Lau

In het begin van het schooljaar was ik aan het twijfelen wat ik nu juist zou doen voor SelfLAB online. Nog voor ik met de opleiding startte had ik gehoord op de infodag dat het de bedoeling is dat je een blog of iets anders uitwerkt tijdens het jaar. Toen had ik het idee om een blog over mezelf te starten, maar dat draaide -gezien mijn interesse voor muziek- uit op een muziekblog. Hieronder kan je lezen hoe ik begon met mijn blog en wat mijn oorspronkelijke idee was.

Music Blog Of Lau

Mijn blog was oorspronkelijk ‘Life of Lau’ en daar had ik al ideeën voor maar het lukte mij niet om die ideeën uit te werken omdat ik niet goed wist hoe ik moest beginnen. Ik wou in het begin een blog maken met allemaal stukken over mezelf, maar na lang nadenken vond ik het idee wat saai en niet bij mij passen. Dit omdat er al zoveel blogs zijn die gaan over het leven van anderen. Dus besloot ik om het over een andere boeg te gooien en een muziekblog te maken, dat is volgens mij echt goed gelukt. Ik merk dat ik toch meer interviews op mijn blog zou willen zetten. Ik vind het namelijk super tof of mensen te interviewen en te doorgronden.

Eerste ervaring met blog

Ik startte in het begin van dit schooljaar nog voor dat ik begon met Radio SAM met een blog. In het begin bleef het bij posts die verplicht waren voor het vak Content Management, maar na een tijdje vond ik het leuk om posts online te zetten. Wat me opviel was dat er veel tijd kruipt in een post online zetten. In het begin dacht ik een halfuur aan een post moest werken maar in realiteit bleek dit niet het geval te zijn. Ik wou iedere post die ik online zette graag zo goed mogelijk afwerken en natuurlijk wou ik zeker dat de interviews er verzorgd uit zagen. Natuurlijk wou ik ook niet te lang wachten met de interviews online te zetten dus nadat ik goedkeuring had van de geïnterviewde zette ik deze online. Ik wil hier zeker mee verder gaan al was het wel niet altijd gemakkelijk om iemand te bereiken en ook wel degelijk te interviewen. Ik heb zeer veel mailtjes rondgestuurd maar helaas werd hier niet altijd op gereageerd. Gelukkig waren Sander Gillis en Cara Van Der Auwera toch bereid om een interview te geven.

Hieronder vindt u de teaser van het interview met Cara Van Der Auwera:

Link naar mijn blog:

https://laurenceameelblog.wordpress.com/blog/