The Zoë Project

‘The Zoë Project” is een blog die ik naar aanleiding van Selflab heb opgestart. Een blog waar ik mijn gevoelens, meningen en passies kon kwijtraken. Ook het creatieve aspect sprak mij aan. Zelf een concept bedenken en daarrond een gepaste site maken vind ik fantastisch. Ik heb ervoor gekozen om mijn blog met ‘wix’ te maken. Een gebruiksvriendelijke software die ook al over heel wat templates beschikt. Een keuze maken was moeilijk, want er waren heel wat voorbeelden die ik mooi vond. Het is mij dan toch gelukt en op onderstaande link vind je een korte video die een rondleiding geeft.

https://youtu.be/RjSru98nCyA 

The Zoë Project?

Ik heb gekozen voor deze naam, omdat mijn blog mijn klein projectje is. Een plek waar ik kan experimenteren met verschillende invalshoeken, thema’s,… Ik heb gekozen om een persoonlijke blog te maken, zodat ik later ook kan terugblikken op de gedachten die ik toen had en die ik in de toekomst zal hebben. Mijn blog is ook een presentatie van mijzelf. Ik probeer niet te veel vrij te geven, maar ik wil de mensen toch laten weten wie Zoë nu is.

Fotografie

Ik heb onlangs een tabblad fotografie toegevoegd aan mijn blog. Ik heb al heel erg lang een passie voor fotografie en vond dat anderen ook van die passie mogen genieten. Natuurlijk zet ik niet al mijn foto’s op die pagina, maar heb ik gekozen voor een beperkte collectie. DE collectie waar ik echt trots op ben! In de toekomst zou ik meer fotografie willen toevoegen aan mijn blog, maar eerst wil ik zelf alle kneepjes van het vak leren kennen.

In de toekomst wil ik ook meer video verwerken. Ik heb nu een YouTube kanaal waar ik soms eens iets op plaats. De schrik voor wat anderen zullen denken heb ik nog een beetje, maar daar ben ik volop aan het werken. Ik vind het gewoon echt leuk om concepten te bedenken en mijn ‘nerdy’ kant naar boven te halen bij het editen van niet alleen foto’s maar ook video’s.

Toekomstplannen?

Ik wil zeker mijn blog verderzetten, want ondanks mijn drukke agenda zorgde ‘The Zoë Project’ voor wat rust. Even mijn gedachten kunnen neerschrijven was en is een uitlaatklep voor mij. Ik publiceer niet altijd die gedachten, maar ze brengen mij wel op ideetjes voor een volgende blogpost.

Een blog maken was voor mij uit mijn comfortzone gaan, want persoonlijke dingen delen met mensen die ik niet ken, vind ik eng. Ik heb het toch gedaan en als persoon ben ik er sterker van geworden. Mij geen zorgen meer maken om wat anderen denken is een fantastisch gevoel!