Radio Sam: Samtastic Friday met Stefanie, Maritsa en Xander

| Dit artikel past in een opdracht voor studenten uit het eerste jaar met als onderwerp selflab.

Comodàmendé

Comodàmendé was te gast bij Radio Sam. Foto: Hannes De Smet

 

Al sinds mijn kindertijd houd ik me bezig met presenteren, radio maken, verhalen vertellen. Ik was dan ook heel enthousiast toen ik hoorde dat de opleiding journalistiek haar eigen studentenradio heeft, en dat allemaal dankzij Xander Cottens. Radio SAM (Student And Music) is een initiatief dat enkele jaren geleden ontstond en waar ik dit jaar graag aan wilde meewerken. Bij Radio SAM kon ik ervaring opdoen, leren improviseren, radio maken, mensen leren kennen en verhalen vertellen. Ik koos ervoor om Radio SAM op vrijdag voor mijn rekening te nemen, samen met Maritsa, Xander en Vanille. Een lustig verslag vol hoogtepunten en leuke foto’s vind je hier onderaan.

https://readymag.com/1046862

De auteur

Stefanie Heyse

Profiel Facebook Twitter E-mail

hogelattenlegger - hoognieuwsgierig - hoogsensitief. En ik wil een podcast maken