Zit liften nog in de lift?

| Dit artikel past in een opdracht voor studenten uit het derde jaar met als onderwerp cmp - cultuur & lifestyle.

Wij testen uit of je als lifter nog wordt meegenomen Foto: Sam Mossu

 

Liften, wordt dat eigenlijk nog wel gedaan? We zien het steeds minder op straat, maar op televisie komt het wel vaker aan bod. Kijk maar naar programma’s zoals Klopjacht of Jachtseizoen. Daar wordt duidelijk gemaakt dat het niet eenvoudig is om een lift te krijgen, tenzij je een bekende Vlaming bent. Wij testen uit of je als lifter nog wordt meegenomen.

Auteurs: Ellen Van Oudenhove, Sam Mossu, Jasper Strobbe en Hanne Tratsaert

De auteur

Hanne Tratsaert

Profiel Facebook Twitter E-mail

Ik ben Hanne, derdejaarsstudente Journalistiek in Gent. In mijn vrije tijd dans ik en ben ik leiding in de scouts. Mijn passie is radio maken en ik ben graag bezig met monteren.